Περιγραφή

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 150ΤΜ 3ΔΣΤΡΚΜΠ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ στο spitogatos ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ψάχνεται.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να συναντηθούμε στο ΓΡΑΦΕΙΟ μας, στο ιστορικό κέντρο της πόλης Αλ. Σβώλου 31 γωνία με Δ. Γούναρη (Ναυαρίνου) σε ισόγειο υπερυψωμένο με μεγάλη βιτρίνα (αξία ΑΚΙΝΗΤΩΝ) και με δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης μικρής διάρκειας, όπου θα δείτε με πολλές φωτογραφίες και λεπτομερής πληροφορίες όλα τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν και θα μιλήστε μαζί μας για να σας βρούμε το ακίνητο που σας ταιριάζει.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Αλεξ. Σβώλου 31 γωνία με Δ. Γούναρη (Ναυαρίνου) σε ισόγειο υπερυψωμένο /ανώγειο
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310 27.03.27
Τηλέφωνα Κινητά: ΒΑΣΙΚΟ: 6945 100809 (Cosmote) & 6942 065252 (Vodafone) & 6945 464222 (Wind)
E –mail ………………….: axia@axia.gr & sales@axia.gr
Ιστοσελίδα …………….: www.axia.gr
*******************************************************************************************************************************************************************************************************************************
Η αξία ΑΚΙΝΗΤΩΝ ιδρύθηκε το 1999 από τον Τσόχα Θεοχάρη και εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σαν μεσιτικό & τεχνικό γραφείο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων:
>>> πωλήσεις & μισθώσεις - εκτιμήσεις & συμβουλές - πλήρη διαχείριση ακινήτων - επισκευές και ανακαινίσεις - επιλογή & προτάσεις ακινήτων - νομική & φοροτεχνική κάλυψη - τεχνική υποστήριξη – αντιπαροχές – χρηματοδότηση - ασφάλειες
Λειτουργεί σε πλήρως μηχανογραφημένο περιβάλλον αξιοποιώντας σύγχρονα μέσα προβολής και επικοινωνίας για τη σωστή και άμεση ενημέρωση του Πελάτη.
Οι αρχές μας: Να παρέχουμε εξυπηρέτηση στο σωστό χρόνο & με το σωστό κόστος, με τιμιότητα & αξιοπιστία, εχεμύθεια & διαφάνεια και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.
Φιλοσοφία μας, ο σεβασμός προς τον Πελάτη, που μας εμπιστεύεται την ιδιοκτησία του ή ζητεί από εμάς την ανεύρεση ακινήτου.
Οι αξίες μας: Να υπηρετούμε ότι έχει αξία για τον πελάτη με ευαισθησία, ήθος αλλά και σεβασμό προς το κοινωνικό σύνολο. Να σεβόμαστε πάνω από όλα την Κοινωνία και τους ηθικούς κανόνες της.

Ο ΤΣΟΧΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ είναι Μηχανικός με εμπειρία στις επισκευές & ανακαινίσεις ακινήτων καθώς και στην οργάνωση & marketing επιχειρήσεων.
Από το 1987 έως το 1999 διετέλεσε διευθυντικό στέλεχος και σύμβουλος σε επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος σε τομείς διοίκησης, διαχείρισης, οργάνωσης, Logistics και υποστήριξης πωλήσεων.
Είναι ιδρυτικό μέλος (1995) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) Βορείου Ελλάδος. Από το 1993 έως το 2000 δίδασκε, παράλληλα, στη σχολή «MISTRAL Business Studies» και ήταν εισηγητής σε θέματα οργάνωσης, μεταφορών και Logistics.
Το 1999 ίδρυσε την «αξία ΑΚΙΝΗΤΩΝ» μεσιτικό και τεχνικό γραφείο.
Από το 1999 έως σήμερα έχει συμμετάσχει σαν σύνεδρος & σαν ομιλητής σε πολλά συνέδρια - σεμινάρια με θέματα REAL ESTATE και εκτιμήσεων Ακινήτων και είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.) και μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε.). Το 2007 παρακολούθησε με επιτυχία, και πιστοποιήθηκε, μεγάλης διάρκειας ειδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης «REAL ESTATE αξιολογητές Ακίνητης Περιουσίας» στο πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Από το 2005 είναι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης και Αντιπρόσωπος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος (ΟΜΑΣΕ).
Είναι ιδρυτικό μέλος του «mls GREECE» (Multiple Listing System ένα σύστημα αποκλειστικότητας, συνεργασίας και απευθείας ανάθεσης Ακινήτων σε όλους τους Μεσίτες και συγχρόνως δημιουργίας αξιόπιστης βάσης δεδομένων).
Από το 2000 εκπονεί εκτιμήσεις πάσης φύσεως ακινήτων και έχει καλύψει σχεδόν όλο το φάσμα εργασιών στον τομέα των ακινήτων (π.χ. συμβουλές και προτάσεις ανάπτυξης, διαπραγματεύσεις, έρευνα αγοράς, ανακαινίσεις, ανάλυση επενδύσεων, αναθεώρηση μισθωμάτων κ.α.)
Είναι Διεθνώς Αναγνωρισμένος & Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων με τον τίτλο «Recognized European Valuer» και το διακριτικό REV, ο οποίος αποτελεί έναν αυστηρά ορισμένο δείκτη των προσόντων και της εμπειρίας του εκτιμητή και έχει στόχο τη διασφάλιση του επαγγελματικού επιπέδου του εκτιμητή προς τον πελάτη.

Επιπρόσθετα στοιχεία

 • Ασανσέρ
 • Βεράντα
 • Γωνιακό
 • Διαμπερές
 • Δορυφορική κεραία
 • Ενεργειακή κλάση: Ε
 • Εσωτερική σκάλα
 • Θέα
 • Πόρτα ασφαλείας
 • Προσανατολισμός: Ανατολικομεσημβρινός
 • Πρόσβαση από: Άσφαλτο
 • Ρετιρέ
 • Τζάκι
Κωδ. 5694

Χάρτης

ΛΙΜΑΝΙ